ForWayne.8-meter lift van aluminiumlegeringHet toepassingsgebied en de problemen bij het gebruik:

 • vrijgavetijd:2023-08-11 15:31:31
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:123
 • Korte omschrijving:

  ForWayne.,Onjuist gebruik van olie: Ontoereikend onderhoud van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften kan ook lei

Artikel inhoud

Onjuist gebruik van olie: Ontoereikend onderhoud van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften kan ook leiden tot kleine montageplekken van componenten, waardoor het moeilijk is voor olie om een uniforme oliefilm op het wrijvingsoppervlak te vormen. Bovendien, vanwege assemblage en andere redenen, waardoor de efficiëntie wordt verminderd en vroegtijdige abnormale slijtage van apparatuurcomponenten wordt veroorzaakt; In ernstige gevallen kan het krassen of beet op het wrijvingsoppervlak van precisiemontage veroorzaken, wat leidt tot het optreden van abnormaal apparatuurgeluid.

Welke veiligheidsgereedschappen en explosiebestendige kleppen zijn beschikbaar op mobiele liften? Ze worden vaak gezien in grote hydraulische apparatuur, met name zware apparatuur, en hun belangrijkste effecten zijn:

ForWayne.Wat zijn de installatievoorzorgsmaatregelen voor liften? Het vouwhek en de kooi van de lift moeten worden schoongemaakt van het funderingsoppervlak, en de funderingsbouten moeten goed worden geïnstalleerd. Als de bouwlift op de vloer wordt geïnstalleerd, moet een stootjesijzer onder de schroeven worden gebruikt om het krachtoppervlak tussen de noten en de vloer te verhogen om de impact van de noten op de vloer te verminderen; Steek staalplaat shims van verschillende diktes tussen het chassis en de funderingssteen bij de ankerbouten in om de verticaliteit van het geleidingsrailframe aan te passen; Installeer drie standaardsecties en meet de verticaliteit van het geleidingsrailframe met behulp van een theodoliet om de verticaliteit van elke hoofdbuis in beide richtingen te verzekeren.Na het aanpassen van de verticaliteit van het geleidingsrailframe, draai de vier funderingsbouten vast; Pas de verticaliteit van het hekdeurframe zoals hierboven aan en draai de resterende ankerbouten vast; Plaats de bufferveer; Sluit de andere helft van het hek aan de voorste helft met bouten; Pas de verticaliteit aan en draai de ankerbouten zoals hierboven aan, en laat de rem op de motor in de ophangkooi los. (Voor SC/ modellen, installeer eerst de ophangkooi alvorens de aandrijfplaat te installeren).

Zorg voor een vlotte toegangsweg voor externe bouwliften en voldoende parkeergelegenheid voor apparatuur. Bij het gebruik van een kraan voor hulpinstallatie moet volledig worden nagedacht of de omgeving ter plaatse voldoet aan de bedrijfsomstandigheden van de kraan.

Phnom Penh.Controleer de algehele structuur op vervorming en schade aan belangrijke componenten, met name dragende steunstangen, kettingen, enz.

Hydraulische olie moet schoon worden gehouden en elke zes maanden worden vervangen; Bij het repareren, onderhouden en schoonmaken van de lift, zorg ervoor dat u de steunstang ondersteunt. Hooggeprijsde en diverse specificaties van liftfabrikanten bieden tijdige levering, met een hoge kosteneffectiviteit, en zijn uitgegroeid tot het voorkeursmerk voor vele draadproducten.

Net als bij een storing in het loopgedeelte van het hefplatform, moeten operators algemene kennis van onderhoudsfouten van apparatuur beheersen, zodat deze niet te verward lijken wanneer een storing optreedt. Over het algemeen zijn de gemeenschappelijke fouten van het lopende deel van het hefplatform verdeeld in:; Foutproblemen zoals branden van de lagerbus, branden van de asdoos, branden van het lagerlager van de tractiemotor, bandontspanning, instorting, enz. Hieronder deelt de editor met iedereen de oplossingen.


ForWayne.8-meter lift van aluminiumlegeringHet toepassingsgebied en de problemen bij het gebruik:Losmaken: De nieuw verwerkte en geassembleerde componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften hebben de neiging om geometrische vormen en bijpassende afmetingen te hebben In de vroege stadia van apparatuurgebruik, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen, of factoren zoals warmte en vervorming, gekoppeld aan snelle slijtage, is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.

Tijdens het gebruik van hydraulische liften,ForWayne.Liften bouwen, indien niet correct bediend, zullen er altijd problemen zijn. Veel klanten hebben gemeld dat hydraulische liften soms niet kunnen worden opgeheven. Als de hydraulische liftpomp kan blijven werken, andere problemen moeten worden overwogen. Hieronder zal de editor de redenen uitleggen waarom het hydraulische liftpompstation niet wordt geolied en de redenen oplossen waarom het hydraulische liftpompstation niet wordt geolied, zorg ervoor dat je meer kleren toevoegt als je uitgaat. Shandong, als thuisstad van liften in China. Er zijn talloze fabrikanten van alle maten. Dus, moet de selectie van de lekschakelaar compatibel zijn met de frequentieomvormer.

Losmaken: De nieuw verwerkte en geassembleerde componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften hebben de neiging om geometrische vormen en bijpassende afmetingen te hebben In de vroege stadia van apparatuurgebruik, als gevolg van de invloed van wisselende belastingen zoals impact en trillingen of factoren zoals warmte en vervorming, gekoppeld aan snelle slijtage is het gemakkelijk om de eerder vastgemaakte componenten van hooggelegen werkplatformapparatuur zoals mobiele liften los te laten raken.


ForWayne.8-meter lift van aluminiumlegeringHet toepassingsgebied en de problemen bij het gebruik:Waar moet ik op letten bij het starten van een nieuwe mobiele lift? Hooggeprijsde en diverse specificaties van liftfabrikanten verwelkomen schroothandelaren, industriële bedrijven, ondernemingen en machtsafdelingen om het bedrijf te bezoeken en te onderhandelen!

Voorschriften voor installatieUniek ontwerp; Werk; Het stalen frame kan gemiddelde druk weerstaan, effectief verminderen van de torsie van het frame, en heeft sterkere duurzaamheid.

Het geheim om de gezonde werking van het hydraulische systeem van het hydraulische hefplatform te verzekeren is eenvoudig, dat is om de netheid ervan te verzekeren. Vuil en andere onzuiverheden moeten niet in het systeem terechtkomen. Zelfs kleine deeltjes kunnen de klep krassen, de pomp blokkeren,ForWayne.Bouwliften voor bouwplaatsen, de opening blokkeren en dure reparaties veroorzaken.

Tijdens gebruik moet de lift op een stevige en vlakke grond worden geplaatst om kantelen tijdens het gebruik te voorkomen. Pers&quo; stijgend; Or&quo; Afdalend; Druk op de knop om de verschillende onderdelen van de lift regelmatig te controleren en te onderhouden bij het optillen van de werkbank. Als de werkbank niet beweegt, moet deze onmiddellijk worden gestopt voor inspectie. Wanneer de werkdruk van de elektrische lift te hoog blijkt te zijn of het geluid abnormaal is, moet het onmiddellijk worden afgesloten voor inspectie om ernstige mechanische schade te vermijden; Controleer regelmatig de werkstatus van de aspin elke maand.Als er een losse aspin of schroef wordt gevonden moet deze stevig worden vergrendeld om ongevallen veroorzaakt door het vallen van de aspin te voorkomen.

ForWayne.Het kan voldoen aan de vereisten van stabiel opheffen van grote tonnagegoederen. Het hydraulische hijsstadium is uitgerust met een anti-bevestiging en overbelastingsbescherming hydraulisch systeem om verrichting te verzekeren.

Nu u begrijpt hoe u een hydraulische lift moet gebruiken, biedt het ons een veilige werkomgeving voor onze operators, en verbetert de efficiëntie en kwaliteit van het verlagen werk.

Het hefplatform is geïnspecteerd en debugged voordat u de fabriek verlaat, en alle technische indicatoren voldoen aan de ontwerpvereisten.Bij gebruik hoeft alleen de voeding te worden aangesloten, en de hydraulische en elektrische systemen hoeven in principe niet te worden aangepast.


ForWayne.Overige productinformatie
 • Nacka.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatorenHoe de prestaties te verbeter

  Nacka.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatorenHoe de prestaties te verbeter

 • HajiduszoboszloHandige kleine transportliftVariabelen tijdens het aandraaien

  HajiduszoboszloHandige kleine transportliftVariabelen tijdens het aandraaien

 • HajiduszoboszloVoertuig voor het heffen van wielenKun je op hoogte werken?

  HajiduszoboszloVoertuig voor het heffen van wielenKun je op hoogte werken?

 • Malahid.kgmMarine hydraulisch hefplatformZijn de ontwikkelingsperspectieven goed omdat de tijden nu

  Malahid.kgmMarine hydraulisch hefplatformZijn de ontwikkelingsperspectieven goed omdat de tijden nu

 • BerlijnElektrische driewielerliftWat zijn de factoren die te maken hebben met de prijs?

  BerlijnElektrische driewielerliftWat zijn de factoren die te maken hebben met de prijs?

 • BerlijnVolautomatisch zelfrijdend hefplatformWat te gebruiken?

  BerlijnVolautomatisch zelfrijdend hefplatformWat te gebruiken?

 • BerlijnHefplatform voor het lossenHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  BerlijnHefplatform voor het lossenHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

 • BerlijnHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringBasisterminologie

  BerlijnHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringBasisterminologie

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!