ForWayne.Hydraulisch mobiel hefplatformIntelligente bediening

 • vrijgavetijd:2023-08-11 15:31:31
 • Sleutelwoorden:

 • Paginaweergaven:321
 • Korte omschrijving:

  ForWayne.,Nadat de pre-installatie is voltooid, moet het vooraf geïnstalleerde materiaal worden bevestigd en moeten de posities va

Artikel inhoud

Nadat de pre-installatie is voltooid, moet het vooraf geïnstalleerde materiaal worden bevestigd en moeten de posities van kabels, oliepijpen en componenten zoals het vooraf geïnstalleerde frame worden bevestigd om correct te zijn voordat versterkingswerk kan worden uitgevoerd. Versterking vereist lassen of schroeven,ForWayne.Hydraulisch vast hefplatform, en de hydraulische ladingslift na versterking heeft robuustheid en veiligheid.

. De hydraulische olie komt het bovenste uiteinde van de hydraulische cilinder door de explosiebestendige elektromagnetische richtingsklep binnen en de retourolie van het onderste uiteinde van de hydraulische cilinder keert terug naar de olietank door de balansklep, hydraulische controle eenrichtingsklep, gasklep, en explosiebestendige elektromagnetische richtingsklep. Om een vlotte afdaling van zware voorwerpen en een veilig en betrouwbaar remmen te garanderen, zijn een balansklep en balanscircuit geïnstalleerd op het retouroliecircuit om de druk te handhaven en ervoor te zorgen dat de dalende snelheid niet wordt beïnvloed door veranderingen in zware voorwerpen De gasklep regelt het debiet en de hefsnelheid. Om veilig en betrouwbaar remmen te garanderen en ongevallen te voorkomen, wordt een hydraulische eenrichtingsklep, ook wel bekend als een hydraulisch slot toegevoegd om veilige zelfvergrendeling te garanderen wanneer de hydraulische pijpleiding barst. Installeer een overlast geluidsalarm om onderscheid te maken tussen overbelasting of storing van apparatuur.

ForWayne.Civiele technische voordelen: Er is geen behoefte aan een computerruimte boven de schacht, en de bovenste laag kan worden geïnstalleerd op een hoogte van vijf meter of meer.

De voorzorgsmaatregelen om te overwegen bij het selecteren van een hydraulische liftolietank omvatten: gezien de structuur van de olietank, kan de verdeling in de traditionele olietank vuil niet regelen Een verticale verdeling moet langs de langsas van de olietank worden geïnstalleerd, zodat de afstand Z tussen de inlaat en de retourolie ver is, De hydraulische olietank heeft meer warmtedissipatie effect.

Tuse233bisDe voorzorgsmaatregelen om te overwegen bij het selecteren van een hydraulische liftolietank omvatten: gezien de structuur van de olietank, kan de verdeling in de traditionele olietank vuil niet regelen Een verticale verdeling moet langs de langsas van de olietank worden geïnstalleerd, met een ruimte links tussen één einde van de verdeling en de eindplaat van de olietank om de gaten aan beide zijden van de verdeling te verbinden De inlaat en uitlaat van de hydraulische pomp zijn aan beide zijden van de verdeling aan het losgekoppelde einde geregeld, zodat de afstand Z tussen de inlaat en de retourolie ver is, De hydraulische olietank heeft meer warmtedissipatie effect.

Fabrikanten van hydraulische liften vertellen u dat de belangrijkste redenen voor hoog lawaai veroorzaakt door elektromotoren zijn: gebogen of ernstig versleten motorrotors, of beschadigde lagers, die ervoor zorgen dat elektromotoren vegen en geluid produceren; De koelventilator van de elektromotor is beschadigd of niet stevig bevestigd, wat resulteert in een hoog geluid; De elektromotor is niet stevig bevestigd en kan ook trillingen veroorzaken, waardoor hoog geluid wordt geproduceerd.

Na langdurig gebruik van de automatische hefplatformapparatuur, is het onvermijdelijk dat sommige storingen zullen optreden. Om het werk niet te beïnvloeden,ForWayne.hydraulische lift, is het noodzakelijk om onmiddellijk de moeilijkheden bij het starten van de motor en abnormale geluiden op te lossen.Over het algemeen, als gevolg van overbelasting onvoldoende voeding en een klein doorsnedegebied van de voedingskabel, is de startspanningsdaling te groot en de prijs van de vrachtlift wordt verlaagd.


ForWayne.Hydraulisch mobiel hefplatformIntelligente bedieningVerwijder de vuldop van de hydraulische olietank, filterdekking, inspectiegat, hydraulische oliepijp en andere delen om stof te voorkomen bij het verwijderen van de systeemoliepijp.Reinig de gedemonteerde delen voordat u ze opent. Verwijder bij het demonteren van de vuldop van de hydraulische olietank eerst de aarde rond de tankdop, maar moet worden gebaseerd op de werkomstandigheden van de lift.

Pas na het behalen van training en beoordeling van de managementafdeling kan men zich bezighouden met de werking van hydraulische liften.

Uitstekende kwaliteitBij het gebruik van hydraulische liften moeten frequente inspecties en onderhoud worden uitgevoerd, wat niet alleen de levensduur van de hydraulische lift verlengt, vervang dan de afdichtingsring. Als er vuil of vuil op de oliecilinder zit, wordt aanbevolen deze te vervangen door een nieuwe.

Wanneer het hydraulische systeem defect is, kan de hydraulische lift problemen ondervinden met de hydraulische pomp, motor, klep en hydraulische installatie na het repareren van het hydraulische systeem, die gemakkelijk trillingen kan veroorzaken en aanzienlijk lawaai kan genereren.


ForWayne.Hydraulisch mobiel hefplatformIntelligente bedieningVoltage te laag: Meet de startspanning, met een toelaatbaar fluctuatiebereik van± %.

Interpretatie en observatieOlielekkage uit de oliecilinder: Als er een probleem is met de afdichtingsring, vervang dan de afdichtingsring. Als er vuil of vuil op de oliecilinder zit, wordt aanbevolen deze te vervangen door een nieuwe.

De haak of het touw van de veiligheidsgordel moet worden opgehangen aan een stevig en stevig onderdeel of een staaldraad touw speciaal ontworpen voor het ophangen van de veiligheidsgordel. Verbod ophangen aan bewegende of onstabiele objecten.

Controleer regelmatig de werking van elk mechanisme voor normale werking en lawaai. Als er fouten worden gevonden,ForWayne.Hydraulisch vast hefplatform, moet de hydraulische ladingslift groothandel onmiddellijk worden geëlimineerd. Anders zal het het gebruik van het hydraulische hefplatform van de geleiderail beïnvloeden. Bij het bijtanken, moet de hydraulische olie worden gefilterd en gevuld, en de bijtankgereedschappen moeten betrouwbaar en schoon zijn. De fabrikant van de hydraulische ladingslift zou het filter bij de brandstoftankvuller niet moeten verwijderen om de tanksnelheid te verbeteren. Tankend personeel moet schone handschoenen en werkkleding gebruiken om te voorkomen dat vaste en vezelonzuiverheden in de olie vallen.

ForWayne.Noodzamelingsapparaat: Wanneer een machtsgedreven kettingslift stroom verliest, zou er een apparaat moeten zijn om de werkbanknoodsituatie te laten dalen.

Na uur verrichting op de hydraulische lift, zullen grote reparaties worden uitgevoerd aan de mechanische en elektrische systemen.

Fasering instellen wanneer het hefplatform niet omhoog gaat


ForWayne.Overige productinformatie
 • Nacka.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatorenHoe de prestaties te verbeter

  Nacka.Wat zijn de bescherming voor olie ondergedompelde transformatorenHoe de prestaties te verbeter

 • HajiduszoboszloHandige kleine transportliftVariabelen tijdens het aandraaien

  HajiduszoboszloHandige kleine transportliftVariabelen tijdens het aandraaien

 • HajiduszoboszloVoertuig voor het heffen van wielenKun je op hoogte werken?

  HajiduszoboszloVoertuig voor het heffen van wielenKun je op hoogte werken?

 • Malahid.kgmMarine hydraulisch hefplatformZijn de ontwikkelingsperspectieven goed omdat de tijden nu

  Malahid.kgmMarine hydraulisch hefplatformZijn de ontwikkelingsperspectieven goed omdat de tijden nu

 • BerlijnElektrische driewielerliftWat zijn de factoren die te maken hebben met de prijs?

  BerlijnElektrische driewielerliftWat zijn de factoren die te maken hebben met de prijs?

 • BerlijnVolautomatisch zelfrijdend hefplatformWat te gebruiken?

  BerlijnVolautomatisch zelfrijdend hefplatformWat te gebruiken?

 • BerlijnHefplatform voor het lossenHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

  BerlijnHefplatform voor het lossenHet verminderen van het stroomverbruik is de sleutel

 • BerlijnHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringBasisterminologie

  BerlijnHet hefplatform van de mast van de aluminiumlegeringBasisterminologie

 • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!